Willy Sommers brengt je van de wijs

Voor Willy Sommers is het nog tot 23 augustus aftellen tot z’n langverwachte nieuwe album “Sommers Of ’69” verschijnt. Dit is een album waarvoor Willy maanden geleden ging grasduinen in het repertoire uit 1969 van z’n voormalige coverband “The Yeats“. Voorbode van dat nieuwe album was Willy’s vorige single ‘Eeuwige Dromers‘, een nummer dat het de voorbije maanden goed deed op de radio.

Hij mag dan wel 67 zijn. Willy Sommers bruist van energie. Hij heeft op zijn verjaardag meteen de tweede single uit z’n aankomende album op de markt gebracht. ‘Je Brengt Me Van De Wijs‘ is een magnifiek georkestreerde bewerking van ‘Judy indisguise‘ van John Fred & his playboy band. Willy koos hiermee opnieuw voor een nummer dat hem nauw aan het hart ligt en dat hij in 1969 maar al te vaak zong met z’n Yeats-kompanen. De jongste fans kunnen opnieuw kennismaken met een iconische song uit onze muziekgeschiedenis in een hedendaags kleedje, de mensen die het oorspronkelijke nummer wel al kennen uit hun jeugdjaren zal Willy ongetwijfeld een flinke teug nostalgie bezorgen.

Je Brengt Me Van De Wijs‘ verscheen 9 augustus als digitale download en via streaming. Het nummer kan ook worden teruggevonden op het nieuwe album “Sommers Of ’69” dat op vrijdag 23 augustus a.s. verschijnt .

Foto: CNR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.