Kakkersfeestje

KV Mechelen heeft hun start niet gemist bij hun rentree in de eerste klasse van het Belgische voetbal. Met een 6 op 6 trekken ze volgende week naar het Lotto Park voor het duel met Vincent Kompany. Zaterdagavond viel de wedstrijd tussen de kampioenen van 1A en 1B gelijktijdig met Elzestraat Midzomert. En dat leidde tot een leuke after-overwinningsparty in Elzestraat. Een deeltje van de fans zakten immers in een overwinningsroes naar de Walemstraat af om er nog een leuke afterparty te bouwen. Want met 3-1 winnen tegen de Belgische Champions League-deelnemer, gebeurt ook niet elke dag.

 

Foto’s: Jan LIekens

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.