De Goedaardige Veldmuis en zijn luxetent

Sven De Ridder en zijn scoutsbrigade hebben de harten van Theater Elckerlyc gestolen. De Vlaamse variant in een scoutsjasje van de Gendarmes van Sint-Tropez meets Police Academy is één van de Antwerpse zomerkleppers van het moment. Ook Sven speelt een belangrijke rol in deze komedie. Als Ludo aka De Goedaardige Veldmuis steelt hij de show. “De Goedaardige Veldmuis is het kneusje van de hoop. Net zoals ikzelf is hij een schrikkepeut van muggen, teken en andere vieze beestje. Ver moest ik niet in mezelf graven om deze rol te spelen. Maar ach, dat is een beetje de charme van het acteren. Voor Bowling Balls moest ik met de moto rijden. Nooit eerder zat ik op een stalen ros. Bij Cordon mocht ik achter de boeven zitten als politieagent. Een echte stoere flik ben ik helemaal niet. Laat mij maar op het podium mijn ding doen. Bij Sven De Ridder Company gooi ik mijn acteurs voor de leeuwen. Ik hou er niet van om try-outs te spelen. Het moet in één klap het publiek raken. Of ik nu zelf door de scouts gebeten ben … Het zijn de ongelooflijke verhalen van Brik, die de basis vormen van dit stuk. Of ik zelf zin heb om op scoutskamp te trekken …. Eerlijk gezegd weet ik het niet. Alleen in een luxetent met airco, misschien.

Meer info over de ticketverkoop van De Scouts Forever kan u vinden in:
https://svenderiddercompany.be/voorstellingen/de-scouts-forever.html

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.