The Football Ramble podcast komt naar Antwerpen

The Football Ramble podcast zag het levenslicht in Londen eind 2007 en covert sindsdien al het mogelijke voetbalnieuws op een frisse, grappige manier. Immens populair in het Verenigd Koninkrijk, bundelt het ondertussen de krachten van Marcus Speller, Luke Moore, comedian Jim Campbell en radiopresentator Pete Donaldson. Van uitverkochte liveshows tot uitzendingen op grote toernooien, nu eindelijk op Europese tournee. Belgische stop op 17 juli in Zuiderpershuis Antwerpen. 

Als het vervolg op hun uitverkochte Britse tournee in 2006, kondigt de bejubelde podcast The Football Ramble eindelijk een wereldwijde uitwedstrijd aan met o.a. stops in het Verenigd Koninkrijk, Canada, de Verenigde Staten en Europa. Met een Belgische passage in Zuiderpershuis Antwerpen op 17 april.

Het wordt ene multimediaal spektakel, waarbij al de favorieten uit de show hun licht werpen op de beste – en/of meest gekke – verhalen uit land van koning voetbal. Het wordt inderdaad een voetbal event, maar niet zoals je die tot nu ooit al zag…

‘Rambler’ Luke Moore: “I’m absolutely delighted to take The Football Ramble back on the road for our biggest tour to date, and I can’t wait to play my part as sidekick to The Pete Donaldson Experience. I don’t know what he’s got planned but it’s sure to be explosive.”

Pete Donaldson voegt nog toe: ‘Can’t wait to get back out on the road, I’ve brought several new awful playsuits that I want to inflict on my people. Bought a new deluxe travel iron; can’t wait to try it out. BRING ON”.

De pers over The Football Ramble Live:

“The go-to podcast for the discerning fan.” David Jordan, The Times
“Consistently brilliant.” Mark Chapman, host of MOTD2
“Not since the heady days of Baddiel & Skinner has anyone so passionately deconstructed the joys of the game.” Doc Brown, Comedian
“The Ramble is the conversation you’d have with your friends about football. If your friends were witty, dysfunctional obsessives.” Kelly Cates, BBC Radio 5

Praktische info:

Op 17 april in Zuiderpershuis Antwerpen.
Tickets:
€25,00 (incl. fees) zijn onmiddelijk beschikbaar via www.livecomedy.be 

Foto: Live Comedy

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.