Het grote theaterdebuut van Jamie-Lee Six

Een nieuw Gents theater laat van zich horen. Het Farcetheater hield zichzelf boven de doopvont. Hun eerste komedie wordt verwacht begin februari 2020. En dat wordt ‘Harrie let op de kleintjes’ , een creatie van de Nederlandse komediekoning Jon Van Eerd. Opvallende debutante in de cast is Jamie-Lee Six, die haar grote theaterdebuut maakt.

Het verhaal
Harrie Vermeulen (Peter Van Asbroeck) moet tegen wil en dank babysitten op de baby’s van vrienden. Zijn vrouw Inez (Christel Domen) moet daarenboven dringend weg naar een feest van de generaal. Gevangen tussen beertjes en kleertjes, broekjes en doekjes, papjes en lapjes maakt hij er een enorme puinhoop van.Wanneer zijn vriend Sam (Chris Van Espen) aan de deur staat, besluit hij ook nog eens om mee te gaan naar een Star Wars-ruilbeurs. Harrie belt daarom in allerijl zijn nichtje (Jamie-Lee Six) op, maar die zit nog in Parijs. Toch besluiten ze te gaan. Weer thuisgekomen zijn de baby’s echter verdwenen. En dan komt er ook nog eens een jonge, ambitieuze inspecteur (Anthony Van Caeneghem) en diens commissaris (Anton Cogen) op de proppen. Zo volgen de problemen zich alleen maar op. Om dit hilarische gebeuren in goede banen te leiden, is de regie in de uitstekende handen van Eric Meirhaeghe.

Waar & wanneer speelt Het Farcetheater?
De eerste voorstellingenreeks zal plaatsvinden in Theater Scala. Het theatergebouw is gelegen in de Dendermondsesteenweg 163 in Gent. Het beschikt over een mooie theaterzaal met uitstekende faciliteiten, alsook een leuke foyer voor het publiek. We spelen alvast ‘Harrie let op de kleintjes’ op 7-8-9-14-15-16-21-22-23 februari 2020.

Foto: Het Farcetheater

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.