Een Romeo-kusje voor Dorothée

Dorothée Dauwe (alias Dorothée Vegas) en Maarten Vancoillie (Like Maarten) hebben Viva De Romeo’s van De Romeo’s in een nieuw jasje gestoken. En wat voor ééntje. Deze ‘boenk’-versie van Viva De Romeo’s lijkt stevig op weg om de hogere regionen van de Vlaamse Top 50 te bestormen. Deze week komt de samenwerking tussen het Q-musicduo en de drie womanizers alvast binnen op de 19e plek. Een Romeo-kusje voor Dorothée slaat duidelijk aan bij de fans.

Bekijk nu alvast de videoclip:
https://www.youtube.com/watch?v=mRx9RNRqIOg

Op 21 september staan De Romeo’s op het podium tijdens De Gilde Feest in Sint-Katelijne-Waver. Benieuwd of ze ook deze versie aan het publiek laten horen? Dorothée is alvast van harte welkom om het kusje van de Romeo’s in ontvangst te nemen. En Maarten mag alles op de gevoelige plaat vast leggen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.