Maak kennis met WAJOW!: Een talkshow voor jong talent

Wie kent er nog de gouden tijden van TMF, JimTV en ja… MTV? Fan van The Ellen Show, De Ideale Wereld of Jimmy Fallon? WAJOW! draait dat allemaal in een spiksplinternieuwe talkshow.

Hans Machiels en Mathias Sourbron hebben onder de vleugels van Hakuna Academy een format ontwikkeld dat gericht is op jongeren van 12 tot 20 jaar en op een luchtige, volwassen manier gasten uit de muziek-, fashion-, sport- en mediawereld aan het woord laat. Het wordt allemaal verpakt in een snelle show op maat van social media; de plaats waar jongeren het meest vertoeven en waar deze show ook te vinden zal zijn.

De hele crew van WAJOW! bestaat uit jonge mensen. De presentatie is in handen van een ijzersterk team dat perfect weerspiegelt hoe onze maatschappij aan het evolueren is: vier jonge mensen met verschillende achtergronden en skills, alle vier even gedreven en getalenteerd:

Jennifer Heylen – binnenkort te zien in de VTM-serie De ontvoering van Phil Frisco

Nora Dari – te zien in WTFOK en binnenkort op het Filmfestival van Cannes met een rol in Bas Devos’ Ghost Tropic

Blackson – bracht zopas zijn nieuwe EP uit

Elke Van Den Broeck – was al te zien in Tabula Rasa, Chausée d’Amour en Cordon

De eerste uitzendingen van WAJOW! worden opgenomen in DE Studio (Maarschalk Gérardstraat 4, Antwerpen) op zondag 28 april van 12 tot 18u en de gasten die klaarstaan, zijn niet van de minsten:

Saïd Boumazoughe (rapper van SLM en acteur in oa Patser),

Farah El Bastani (styliste van de sterren),

Kyra Gantois (klimaatactiviste),

Slongs (rapster, zangeres),

De makers van MocroPark

en nog vele anderen.

Het geheel wordt doorspekt met sketches en uitstapjes en gemonteerd tot een 30 minuten durend geheel dat 6 mei online zal komen op www.wajow.eu.

Geef een reactie