Het tulpenmeisje

De goede week mag dan wel vlak voor Pasen zijn. Ook na de dag des eieren swingen de warme temperaturen de pan uit. Het weerbericht geeft zeker tot en met donderdag heerlijke temperaturen aan. En ja, dat inspireert duidelijk de influencers / influencers in spé van dienst. Neem nu Pauline Noyen. Zij gaf een eigen Insta-touch aan de klassieker: ‘Als de lente komt, dan stuur ik jou: Tulpen uit Amsterdam’. Dit werd op haar sociale mediakanaal duidelijk geïllustreerd door een foto van zichzelf in een tulpenveld. Alleen klein detail: het tulpenveld lag ergens in Hulst verscholen als ik haar pagina mag geloven. En wie ben ik om aan de woorden van deze schoonheid te twijfelen. Maar onder het motto: Alle wegen voor hipsters leiden naar Amsterdam, kan een tussenhalte als Hulst ook best tellen voor dit tulpenmeisje. Een mens mag/moet toch wat Insta-ambitie hebben in het leven, niet waar.

Foto: Pauline Noyen

Een gedachte over “Het tulpenmeisje

Geef een reactie