HELP Milow

Dankzij Sleeping Bag en Liefde voor Muziek staat Milow weer volop in de kijker. En daar hoort natuurlijk een gloednieuwe single bij met de titel ‘Help’. Het nummer werd geproducet door Daniel Bryer (Rag’n’ Bone Man, Gavin James) en Jo Francken (Zaz, The Colorist Orchestra) en is de 2e single van Milows langverwachte 6e studioalbum ‘LEAN INTO ME’ dat op 31 mei verschijnt.

Over ‘Help’ zegt Milow het volgende:

“Ik schreef ‘Help’ in november in Berlijn. 2019 is een bijzonder & feestelijk jaar voor mij want het is exact 10 jaar geleden dat ik doorbrak in Europa. Omwille van die aanleiding ga ik op mijn nieuwe album, net zoals ook al te horen was op ‘Lay Your Worry Down’, terug naar mijn muzikale roots en beginperiode. Op het album blik ik in enkele van de teksten terug op de afgelopen jaren, en onderzoek ik waarom muziek zoveel betekent voor mij. ‘Help’ is een erg persoonlijke song, die vertelt over de verwarrende periode 10 jaar geleden waarbij professionele hoogtepunten werden afgewisseld met een moeilijke privé-periode.”

Aanstaande maandag 22 april is Milow de centrale gast in de tweede aflevering van Liefde Voor Muziek.

Milow is in België live te zien op:

12 mei – Wild in’t Park, Herent
01 aug – Night of the Proms Summer, Koksijde
04 aug – Paal op Stelten, Paal
25 aug – Maanrock, Mechelen

Foto: Sony Music

Geef een reactie