Kabouters in de melkherberg … reuzen in café Final Four

Het was Ismaël Bako zijn dagje niet tegen Novogorod. Vorig weekend viel hij nog uit met een voetblessure tegen Luik. Akkoord, hij was wel fit voor het beslissende treffen tegen het Russische team. Maar het werd al heel snel duidelijk dat hij tijdens de eerste helft zijn dagje niet had. Dit werd geïllustreerd dat hij pas tot scoren kwam in de tweede helft.  Er stond een 0 achter zijn naam na de eerste twintig minuten. In Lotto Arena-land is dit een unicum van formaat. Maar ach, wie maalt er om. De Giants zijn door. Het kan dus verkeren. Ja, het is niet altijd Bako-tijd. De 66-61 uitslag kwam tot stand door een collectief sterk Antwerp-blok. Daar zal ook Bako in zijn vuistje voor lachen. En zoals deze foto het zegt. Kabouters drinken in de melkherberg, reuzen in ‘cafe’ ‘Final Four’.

Foto: Serch Carrière Images

Geef een reactie