Met Theater Elckerlyc op dagreis: praktische info

Door het gigantische succes van de spektakel musical 40-45, waar iedereen versteld staat van de technologische snufjes, is er steeds meer vraag om naar de spectaculaire musical SOLDAAT VAN ORANJE te gaan in Nederland. Door deze toenemende vraag heeft Theater Elckerlyc besloten om een busreis te organiseren voor zijn bezoekers en sympathisanten op zondag 16/06/2019.

PRAKTISCH

Voorstelling Soldaat van Oranje op zondag 16/06/2019 om 14u00 in de TheaterHangaar te Katwijk aan Zee (NL).

Inbegrepen in onze formule van € 126 p.p. is:
– Busvervoer met de luxe autocar van Reizen Lauwers (vertrek vanuit Antwerpen om 10u)
– Categorie 1 ticket
– Backstage rondleiding na de voorstelling
– Eén warme avondmaaltijd (excl. dranken): Gebraden beenham met mosterdsaus en 2 verschillende soorten groenten + Ijsdessert

De voorstelling die geschiedenis schrijft

Soldaat van Oranje – De Musical vertelt het waargebeurde verhaal van één van de grootste verzetshelden uit de Nederlandse geschiedenis: Erik Hazelhoff Roelfzema. Deze theaterproductie neemt u mee langs de gevolgen van Erik’s imponerende keuze, tijdens één van de belangrijkste hoofdstukken van de Nederlandse geschiedenis.

Als de Duitsers in 1940 Nederland binnenvallen, heeft de Leidse student Erik Hazelhoff Roelfzema met zijn vrienden een onbezorgd studentenleven. De dan 23-jarige jongens realiseren zich als donderslag bij heldere hemel dat niets meer hetzelfde is. Vriendschap en Liefde zijn niet langer vanzelfsprekend. De oorlog zet alles op zijn kop, alle verhoudingen staanop scherp. Iedereen moet zijn eigen keuzes maken… Ga je vechten voor Vrijheid, Volk, Vaderland? Steek je je kop in het zand en studeer je door? Of kies je doelbewust voor de vijand?

Meer info op: http://www.elckerlyc.be

 

Geef een reactie