Erik Van Looy betrokken in een cafégevecht

Hoe voelt het om rustig een pintje te drinken op café en plots verwikkeld te raken in een zwaar gevecht? Dat is waar Erik Van Looy, de vredelievendheid zelve, in de zevende aflevering van Control Pedro achter komt. Met de erg realistische VR-beleving ‘Drunkn Bar Fight’ droppen ze hem in een bar waar alles snel uit de hand loopt. “Ik heb nog nooit in mijn leven gevochten, maar in het spel is de verleiding toch groot”, bekent Erik. En niet alleen de cafégangers maken kennis met de vuisten van Erik, want ook de studio moet eraan geloven …

Tegenwoordig hoeven mensen niet meer naar een plastisch chirurg te gaan om hun gezicht te laten verbouwen. Dankzij ‘special effects wax’ is het kinderspel om zelf een andere neus, mooie jukbeenderen of de perfecte kin te boetseren. Het enige wat Erik, Frances, Nico en Jelle daarvoor nog extra nodig hebben is een Aziatische beauty-tutorial. Al blijkt het wel gemakkelijker gezegd dan gedaan.

De panelleden maken daarnaast kennis met de 26-jarige Amerikaanse internetheld Ryan Creamer. Hij is actief op één van de grootste en bekendste websites van het internet: Pornhub. Zijn atypische video’s vallen er duidelijk in de smaak.

En niet iedereen heeft naakt nodig om aan zijn of haar trekken te komen. Op YouTube is pornografisch materiaal verboden, maar het online videoplatform staat wel vol met zeer specifieke fetisj-filmpjes die evengoed voor de nodige opwinding kunnen zorgen. En om het aanbod op de festisj-markt nog groter te maken, spoort Pedro zijn vrienden aan om een nieuwe fetisj-video te maken en op het wereldwijde web te plaatsen.

Control Pedro – Elke donderdag om 16.00 op VIER.be en om 21.35 op VIER

Foto: VIER

Geef een reactie