Blij gekocht of Blind Gekocht: alles over de tweede aflevering

Na een wanhopige zoektocht van vier jaar naar een instapklare woning in een rustige buurt in Ternat, is er eindelijk licht aan het einde van de tunnel voor Bart en Els. Vorige week vertelde Dina hen dat ze de eigenaars zijn van een huis, maar de eerste indruk was voor Els allesbehalve een schot in de roos. Een kleine paniekaanval en heel wat tranen later smeet interieurarchitect Bart Appeltans zich met zijn team op het project en morgen, in aflevering 2 van Blind Gekocht, is het moment suprême aangebroken. Zijn het tranen van geluk of van verdriet bij de eerste reveal?

Interieurarchitect Bart Appeltans en aankoopmakelaar Béa Vandendael kregen 380.000 euro om mee te werken. 330.000 euro ging naar de aankoop, waardoor er nu nog 50.000 euro renovatiebudget overblijft. “Ik begin de stress nu wel te voelen. Ik besef nu pas wat voor een grote verantwoordelijkheid ik heb”, vertelt Bart met een bang hartje. Hij heeft zijn interieurplannen tenslotte moeten baseren op slechts één lang gesprek met het koppel.

Veeleisende Anton & Roxane tekenen droomwoning in ‘The Sims’

Dina leerde ook Anton en Roxane kennen, het veeleisende koppel uit het Waasland dat op zoek is naar een eigen Pippi Langkous-huis. Al weten ze zelf niet echt goed wat ze daarmee exact bedoelen. Eén ding is zeker: ze willen geen vloer in terracotta. Om Bart en Béa een idee te geven van hun wensen, haalt Roxane haar 3D-tekentalent nog eens boven. In de videogame ‘The Sims’ tekent ze haar droomhuis, maar daar kan Bart jammer genoeg geen rekening meer mee houden. De plannen zijn immers af en de werkmannen zijn al begonnen. “Jullie hebben gewoon zelf gekozen zonder dat aan ons te vragen?”, vraagt Roxane verontwaardigd. Misschien had ze het concept van Blind Gekocht niet helemaal begrepen?

Blind Gekocht – Elke woensdag om 20.35 op VIER

Foto: VIER

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.