De locatie van Amir Mottafaf

De knuffelallochtoon van Vlaanderen brengt zijn debuut solonummer ‘Locatie’ uit. De 19-jarige Amir Mottafaf is voornamelijk gekend van zijn werk op televisie, zo vertolkt hij Gamil in de populaire Ketnet-serie 4eVeR (lees: forever) en was hij ook een tijd geleden te zien in Familie als Rayan.

Daarnaast is hij ook nog presentator, influencer en entertainer. Het nummer kwam vorige vrijdag (15-maart 2019) officieel uit op eigen kracht en werd met beide armen ontvangen door zijn fans, zij zorgde ervoor dat het in no-time de top 10 behaalde in de iTunes Charts. “Ik breng alles uit op eigen kracht samen met mijn management en spendeer geen honderden euro’s aan promotie, in totaal met al mijn social media samen word ik gevolgd door zo een 80.000 mensen, ik vertrouw erop dat zij mij en mijn projecten steunen. Tot heden doen ze dit en daarvoor ben ik hun allemaal enorm dankbaar voor”Zo dankbaar dat het niet enkel blijft bij één solonummer. “Achter de schermen is Amir immers aldruk bezig met de opvolger van ‘Locatie’. “

Afgelopen donderdag (21-03-2019) is de videoclip gereleased op YouTube

Hoes: PVT Entertainment / Amir Mottafaf

Filmpje: YouTube / PVT Entertainment

 

Geef een reactie