7 Benelux-shows voor The Magic Numbers

De Engelse band The Magic Numbers komt in april voor zeven shows naar de Benelux ter ondersteuning van het nieuwe album Outsiders.

The Magic Numbers, opgericht in West-Londen in 2002, bestaat uit twee keer een broer en zus: Romeo en Michele Stodart en Angela en Sean Gannon. De Londense muziekscene omarmde de band vanaf het prille begin, wat resulteerde in optredens als support voor Ed Harcout, The Chemical Brothers en Travis. De release van het succesvolle debuutalbum in 2005 werd gevolgd door een eerste headline tour. De tweede plaat Those The Brokes bracht The Magic Numbers naar onder meer Pinkpop, Werchter, Lowlands en Glastonbury en was aanleiding voor een uitgebreide wereldtournee. Eind vorig jaar bracht de band hun vijfde album Outsiders uit. 

Tijdens de aanstaande Benelux-shows zal het nieuwe repertoire worden afgewisseld met klassiekers als Forever Lost en Love Me Like You. Het duo Morrissey & Marshall dat in thuisland Ierland hoge ogen gooide met het album We Rise, verzorgt het voorprogramma. De voorverkoop is inmiddels begonnen.

  • 13.04.2019 | De Singer, Rijkevorsel
  • 15.04.2019 | Paard van Troje, Den Haag
  • 16.04.2019 | De Nieuwe Nor, Heerlen
  • 17.04.2019 | Q-Factory, Amsterdam
  • 18.04.2019 | Burgerweeshuis, Deventer
  • 19.04.2019 | Cactus, Brugge
  • 20.04.2019 | Tivoli De Helling, Utrecht

Foto: The Rise Agency

Geef een reactie