2 extra shows voor Paw Patrol Live!

De populaire theatervoorstelling ‘PAW Patrol Live! – De Grote Race’ kondigt 2 extra shows aan in Antwerpen wegens overdonderend succes! In oktober kondigde Deep Bridge in samenwerking met Van Hoorne Entertainment 6 shows aan in Ethias Arena Hasselt, Capitole Gent en Stadsschouwburg Antwerpen. Hoewel de shows pas deze zomer plaatsvinden, werden er al meer dan 5000 tickets verkocht. 

De voorstelling boordevol actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking met live-theater voor kinderen. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven pups.

Na de show komen een aantal pups nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.

Tourdata België 2019
20 augustus (13u30 & 16u) – Ethias Theater, Hasselt
24 augustus (13u30 & 16u) – Capitole, Gent
30 augustus (13u30 & 16u) – Stadsschouwburg, Antwerpen *NIEUW*
31 augustus (13u30 & 16u) – Stadsschouwburg, Antwerpen

Tickets te koop via www.deepbridge.be en www.teleticketservice.be

Foto: Deep Bridge

Geef een reactie