Iedereen Beroemd: Zelfs Spider Woman en haar mama!

Tijdens de première van Iedereen Beroemd sprong één persoon me onmiddellijk in het oog. Zeg nu zelf …  Je kan er gewoon niet naast kijken wanneer Alyssa Luypaert met haar opvallende haardos een entree maakt op een première. Ook al glipte ze langs een zij-ingang binnen. Mijn alziend oog had ze wel gezien. Maar ere wie ere toekomt. Dit najaar speelt Alyssa bij Inteam Producties de rol van Spider Woman in de musical Kiss Of The Spider Woman. Maar voor één keertje kwam ze zelf genieten van het spektakel van Iedereen Beroemd. En dat vooraleer het voor haar zelfs gaat beginnen. Tja, iedereen mag wel degelijk een beetje beroemd zijn en genieten van 5 minutes of fame. Zelfs Spider Women en haar mama Daisy.

Bekijk meer foto’s van de première van Iedereen Beroemd:
https://goo.gl/SkukDv

Foto’s: Jan Liekens

 

Geef een reactie