#LikeMe: Moeder, Sven droomt van de revue!

Wat een verrassing tijdens #LikeMe. Voor één keer zong de cast met jongeren geen liedje. Maar was de eer weggelegd voor Sven De Ridder. In het stuk speelt hij Philippe,  één van de twee vaders van Vince. Hij was zielsgelukkig dat zijn televisiezoon (Maksim Stojanac) de hoofdrol kreeg in het schooltoneel. Het is toch mooi wanneer kinderen in de voetsporen van hun ouders treden. En dat deed hem wegdromen in een bijzonder geslaagde interpretatie van ‘Moeder, ik wil bij de revue’ van Wim Sonneveld.

Eén ding staat buiten kijf. Met het enthousiasme waarmee hij in zijn hagelwit kostuum omgeven met danseressen (met pluimen) op de trappen stond te zingen, droomt Sven duidelijk van de revue.  Of dit een spontane sollicitatie is bij de Winterrevue, laten we aan regisseur Stany Crets en Sven De Ridder himself over. Maar één ding is duidelijk. Moeder, Sven droomt van de revue. Cum laude, geslaagd … zeggen wij! Ach iedereen mag toch wel een beetje beroemd worden, niet waar.

Bekijk Svens grote droom:

Foto: Jan Liekens

Filmpje: YouTube / Ketnet / Fabric Magic

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.