Dromen over #iedereenberoemd

Het was me het weekje van Iedereen Beroemd. Liefst twee keer stond ik oog in oog met de cast. Vorige week zaterdag was er een promotiemomentje rond deze musical van Judas Theaterproducties in de Antwerpse Stadsfeestzaal. Elk kwartier bracht de cast onder leiding van Ianthe Tavernier Vuur, de musicalhit van de voorbije jaren. Enkele dagen later mocht de cast hun CD opnemen in Mechelen. Ook daar tekende ik present.

En ja, ergens heeft Iedereen beroemd mijn dromen van de voorbije week bepaald. Als je elk kwartier het liedje ‘Vuur’ hoort, nestelt zich dat als een oorwurm in je hoofd. En toch … heeft het voor muizenissen in mijn hoofd gezorgd. Zeker wanneer 25 meter verder het BLIXT-team aanwezig is met hun ‘photobooth’. Je moet weten dat dit team met Astrid nogal een bijzonder levendige en energieke promodame heeft. Alleen voelt het vreemd aan wanneer je het zinnetje ‘Jij speelt met vuur, speelt met mij een gevaarlijk spel’ in een megamix hoort met ‘een gratis foto op de photobooth’. Geloof me … tijdens een rustige nacht breekt met zo’n zinnetje het angstzweet je ter plekke uit. Ik ben nog zo’n brave jongen.

En toch … moet je alles in het juiste kader plaatsen. Toen ik uit de Stadsfeestzaal vertrok, zat Astrid op een trapje een sushi-bordje te eten. Ook energiebommen hebben soms iets extra’s nodig. Zo stiekem in mijn hoofd denk ik dat ze plannen heeft om haar energielevel tegen de première van 17 februari fors te laten stijgen. Eén ding lijkt nu al zeker: De cast van Iedereen Beroemd en het BLIXT-team zullen er alle twee staan. Daar kan geen gekke droom over #iedereenberoemd iets aan veranderen. Ik heb immers zo wa-wa-waanzinnig gedroomd, mijnheer.

Foto’s: Jan Liekens

Geef een reactie