De Reweghskes in De Panne

Het verhaal van de Reweghs’kes uit Vliermaalroot blijft één van de mooiste uit de hele Miss België-campagne. En dat wil ik jullie niet onthouden. Tijdens mijn laatste gesprek met Miss België-finaliste Chloë vertelde ze heel openlijk en met trots over haar roots als ‘landbouwersdochter’.  Het bleek al heel snel duidelijk dat Chloë het nodige dosis boerenverstand heeft meegekregen van papa en mama. Even ter verduidelijking: Vroeger kon de familie niet al te ver op vakantie gaan omdat papa Peter niet ver van de boerderij kon zijn. Nu ze Miss België-finaliste was, was ze er fier op dat haar vader het belangrijk vond dat het gezin als VIP naar het Plopsa Theater kon. Tijdens de afterparty waren de Reweghskes uit Vliermaalroot één van de eersten, die ik tegen het lijf liep. Op hun paasbest waren ze naar het land van Klus & Co afgezakt. En ja, ze stonden met plezier op de foto samen met ‘hun’ Chloë, de ‘heldin’ for one evening . De Reweghskes in De Panne. Kabouter Plop geniet er nog van na.

Foto: Jan Liekens

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.