Achter de schermen bij BLIXT

Het dondert and the flashlights are blixeming in theaterland. Zeker wanneer de mensen van BLIXT in de buurt zijn. Al enkele keren werd een magic mirror gespot, waar theaterliefhebbers zichzelf kunnen vereeuwigen op de gevoelige plaats. Achter de schermen bij BLIXT maakte een oude bekende (maar nog steeds bijzonder jong van geest) haar rentree op Vlaamse bodem. Astrid Roelants (Idool & Eurosong) beter bekend als Ameerah is één van de drijvende krachten achter dit initiatief. Natuurlijk toonde ze voor ons haar beste BLIXT-momentjes tijdens de première van Vapeurs II. Niemand is veilig voor de flashlights; de PR-skills en de charmes van Astrid. You ain’t seen nothin’ yet. Iedereen wordt nog beroemd dankzij BLIXT.

Meer info over BLIXT kan u vinden op hun Facebookpagina:
https://www.facebook.com/BLIXTPHOTOBOOTHS/

Foto: Jan Liekens

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.