Een dikke smakkerd voor opa

Toen ik Manon Vandemaele interviewde over haar Miss België-deelname, sprak ze vol bewondering over haar opa Marc. ‘Ik denk dat hij zowat verantwoordelijk is voor de helft van mijn stemmen. Impressionant hoe hij over mij promotie voert. Een dagje promo voeren met mijn opa. Daar zeg ik geen neen tegen. Met veel plezier zelfs’ Tijdens de afterparty van Miss België liep ik de goed geluimde en goed gestrikte opa tegen het lijf. Hij was duidelijk in zijn nopjes tussen al het vrouwelijk schoon. Daarom duurde hem ook niet lang vooraleer zijn kleindochter hem gevonden had. Om hem te bedanken kreeg haar ultieme rots in de branding een dikke smakkerd cadeau. Hoe een opa op een zaterdagavond in De Panne genieten kan … Tja, soms zegt een beeld meer dan 1000 woorden. Of niet soms?

Foto: Jan Liekens

Geef een reactie