Youston en zijn grote plannen voor 2019!

Drie weken geleden liet Youston met zijn nieuwe single ‘Alles En Meer’ een muzikaal bommetje ontploffen. “De single doet het erg goed en daar ben ik uiteraard heel tevreden mee,”vertelt de zanger.  

‘Alles En Meer’ is géén kerstnummer maar een swingend nederpopnummer met ballen.  “Toen mijn producer me het nummer liet horen, was ik meteen verkocht.  Het is een ietwat vergeten pareltje uit 2012. David Vervoort poetste de song helemaal op en ik kroop in m’n pen voor de tekst,”vertelt Youston enthousiast.

De inspiratie voor ‘Alles En Meer’ haalde Youston uit z’n eigen leven.  “Iedereen is ooit wel eens verliefd geweest of is het nog steeds.  En in ‘the name of love’ doen we voor onze geliefde de gekste dingen.  Daarover gaat het nummer eigenlijk: alle dingen (en meer) die we zouden doen om onze partner te behagen.”

Bij een flitsend nummer hoort uiteraard een dito videoclip.  Kort na de release van de single, trok Youston met zijn productieploeg op pad om ervoor te zorgen dat zijn vierde single van een flashy clip voorzien zou worden. “Tegenwoordig volstaat het niet meer om enkel op de radio aanwezig te zijn,”steekt Youston van wal. “Dankzij muziekzender Ment TV en onlineplatformen zoals YouTube, krijgen artiesten heel wat aandacht. Maar dan volstaat een audio-versie van het nummer niet langer.  Kijkers wilen – en terecht – een mooi afgewerkte clip zien.  Beelden bij het nummer en de muziek zeggen immers veel meer,” besluit Youston.

Plannen voor 2019

Ook 2019 ziet er veelbelovend uit voor Youston.  “Ik ga uiteraard gewoon door met muziek maken en optreden. Dit is wat ik het liefste doe.  Daarnaast krijg ik het ook heel druk met mijn dansgroep Stardancers én leuk nieuws voor de fans: er komt een eerste Youston Fandag! Veel tijd om uit te rusten zal er niet inzitten, maar ik hou ervan om het op een creatieve manier druk te hebben,” lacht Youston.

De videoclip van ‘Alles En Meer’ zal deze week worden gelanceerd.  De single is uiteraard nog steeds verkrijgbaar als download via iTunes en streaming via AppleMusic.

Bekijk de videoclip van Youston:
https://www.youtube.com/watch?v=iEHUvnGZKbg&feature=youtu.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.