De opmerkelijke ode van Raffaëla

Ze won de derde editie van ‘Idols’, werd uitgeroepen tot beste zangeres van Nederland en je kon haar aan het werk zien als één van de hoofdrolspelers in de musical ‘Hair’. Raffaëla vond dan ook dat de tijd was aangebroken om haar eerste eigen single, ‘Door jou’, terug op te pikken en te releasen na een moeilijke periode in haar leven.

“Verschillende radio- en tv zenders in Nederland hebben ‘Door jou’ meteen opgepikt. Ik hoop dan ook in België iedereen te kunnen overtuigen van deze moderne kerstsingle.
Het is een nummer dat je niet meer uit je hoofd krijgt eens je het gehoord hebt.” 
zegt Raffaëla enthousiast. Het nummer gaat eigenlijk over haar dochter toen nog niet wetende dat haar dochter enkele weken later, na de release van deze kerstsingle, in kritieke toestand op intensive care van het ziekenhuis zou liggen met een zware longontsteking en longembolie. Ondertussen is Beautifull Hope helemaal genezen en wilt Raffaëla ‘Door jou’ alle eer aandoen door deze uit te brengen in België.

De tekst heeft ze geschreven samen met Jumbo ondernemer Marcel van Daalhuizen, één van haar beste vrienden die ook de drumpartijen van deze single heeft ingespeeld. De muziek werd geschreven door Sebastiaan Brouwer van de Subb-Bas Music Group uit Dordrecht. In de videoclip spelen de dochters van Raffaëla en Marcel ook mee.

Download de track via iTunes:
https://itunes.apple.com/be/album/door-jou/1064506028?i=1064506155&l=nl

Foto: Allaboutartists.nl / Boep.be

Geef een reactie