Lady Aline and the Giant

Miss Antwerpen Aline Elsermans oefent alvast haar beste dunks/opgooien en driepunters. Want op 21 december mag ze haar opwachting maken in de Lotto Arena. Ze kondigde zelf aan via sociale media dat ze de opgooi zal doen van Telenet Giants Antwerp versus Belfius Luik. Dit naar aanleiding van de tweede editie van LADIES@The Giants.

Garage Van Gansen en Telenet Giants Antwerp bieden dames een buitenkans om, in een sfeervol VIP-kader, te shoppen, te supporteren en luidkeels mee te gillen op vrijdag 21 december 2018 bij de wedstrijd tegen Belfius Luik(Lotto Arena, 20h00)

Het motto van deze exclusieve avond is LADIES@THEGIANTS : schreeuw de Antwerp Giants mee naar de overwinning maar waan je als dame die avond ook een echte “Very Important Lady”. Neem een hapje en een drankje. Slenter met vriendinnen langs de leuke standen die die avond voorzien zijn in de VIP Lotto Suite 2 (VIP 2e verdieping). Na de wedstrijd is er ook kans voor een leuke selfie met de spelers en maakt DJ Robert Abigail het feestje compleet. Fun for everyone! .

Tickets voor dit unieke gebeuren kosten 25 EUR incl BTW. Welkomstdrank en goody bag inbegrepen. Start om 18u30.

Voor meer inlichtingen mail naar: ladies@antwerpgiants.be

Foto: Privé-collectie Aline Elsermans

Geef een reactie