Op weg naar de Miss België-kroon?: Vanina Chouaibi (18, Saint-Aubin)

Voor de 18-jarige studente Vanina Chouaibi uit Saint-Aubin breken spannende tijden aan. Deze piepjonge Naamse is namelijk één van de 30 Miss België-finalisten. Verandert haar leven vanaf 12 januari 2019 helemaal? Is zij op weg naar de Miss België-kroon? ‘Momenteel loop ik niet al te gestresseerd rond”, vertelt Vanina me. “Ik geniet van elk moment dat mij nu overkomt. Heel het Miss België-avontuur is een zodanig mooie ervaring, dat ik geen seconde spijt heb van mijn inschrijving. Bovendien had ik nooit verwacht dat ik in dit traject zo ver zou doorstoten. Ik heb zodanig veel dingen geleerd, dat ik elke seconde voor de rest van mijn leven zal koesteren. Enkele voorbeelden hiervan zijn het: spreken met journalisten, het ontmoeten van nieuwe mensen en het defileren op de catwalk.  Ja, Miss België is de kans van mijn leven. Slechts één keer zal ik zo ver doorstoten. En waarom zou ik hiervan niet ten volle mogen van genieten? Ik leef tenslotte maar één keer (lacht). Ja, mijn deelname aan Miss België is best intensief te noemen. Ik krijg massaal veel vragen over deze wedstrijd. En dat vind ik best wel leuk. Veel mensen zien mij als Miss België-finaliste en de winnares van Miss Wallonië. Maar net daarom ben ik blij dat ik voor mijn familie nog altijd Vanina ben. Want dan ben ik tenslotte nog het meest van al. Of ik geen schrik heb voor het zwarte gat na 12 januari? Ik denk dat ik een beetje triestig zal zijn omdat een mooie periode dan afgesloten zal zijn. De voorbije maanden was ik met zo veel dingen bezig. Het zal wennen zijn wanneer dit er niet meer is. Dan richt ik mijn pijlen volop naar mijn studie.  Maar ach, zo ver zijn we nog niet. Het kan best zijn dat ik de nieuwste Miss België ben. Dat gaat dit verhaal nog minstens een jaartje verder.”

Foto: Paul Ficheroulle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.