Torsten luistert seniorennamiddag op!

De Landelijke Gilde Gewest Sint-Katelijne-Waver houdt op 11 december opnieuw een Seniorennamiddag. Opvallendste naam, die langs komt is Torsten Van Loock. Het voorbije jaar kwam hij geregeld in het nieuws door hits in de Vlaamse Top 50 en zijn huwelijk. Op 11 december is hij rond 15u te zien in Sint-Katelijne-Waver.

Naast Torsten komt ook Brigitte Balfoort langs. Zij komt praten over Etiquette.
Met de feestdagen voor de deur is het interessant om nog eens de actuele geplogenheden en gewoonten te vernemen in verband met feesten. Maar ook andere zaken in verband met ‘goede manieren’ in het dagelijks leven komen aanbod. Een boeiende voordracht waarvan we veel kunnen leren, gebracht door een pittige dame en met een flinke dosis humor!

Inschrijvingen
Inschrijven voor deze boeiende en gezellige namiddag kan door betaling van € 12 per persoon. Hierin is tevens een pauzedrank begrepen. Gelieve voor 4 december uw aantal door te geven aan Gaston Van Woensel (015 21 87 42). U kan de seniorenwerking volgen via:   https://lgseniorenskw.wordpress.com/

Praktische info
Dinsdag 11 december 2018 om 13u30 in de parochiezaal Sint-Catharina, Markt te Sint-Katelijne-Waver

Foto: Torsten Van Loock

 

Geef een reactie