Angeline Flor Pua en de klaproos

Het voorbije weekend is Miss België Angeline Flor Pua aangekomen in het zonnige SANYA, een eiland in China, waar ze op 8 december zal deelnemen aan de allerbelangrijkste internationale verkiezing, Miss World.

Op 11 november, Wapenstilstand, herdacht ze ook de oorlog door haar Nationale Kostuum op te dragen aan alle soldaten die voor hun land gevochten hebben. Precies 100 jaar later wil ze hen eren met een KLAPROOS.

Voor deze creatie kreeg ze hulp van Atelier ExC, uit Sint-Amandsberg, en van Roman Vandycke uit Namen. In dit prachtig kostuum zal ze ‘DANCES OF THE WORLD’ dansen tijdens de finale van Miss World.

Atelier ExC ontwierp voor haar ook een exclusieve gele avondjurk. Met deze avondjurk in geel en haar nationaal kostuum in rood en zwart verdedigt ze de Belgische driekleur. Het ontwerp werd gebaseerd op een Chinese jurk omdat Angeline ook Aziatische roots heeft en omdat de verkiezing doorgaat in China. De jurk bestaat uit speciaal geweven stof met bladvormen er in en er is maar liefst 8 meter veertjes in verwerkt. De 1,7 kg gele kristallen zullen de jurk doen schitteren op het podium.

Foto: Kevin Swijsen

 

Geef een reactie