Het muzikale voetspoor van Yara Daniel

Twee jonge singer-songwriters, Andy Fontyn en Yara Daniel, hebben de handen in elkaar geslagen met maar één doel:
Mensen met psychische problemen laten voelen dat ze niet alleen staan. Het resultaat is de single ‘Stand by you’
Yara: “Heel wat jongeren hebben te kampen met psychische problemen of raken op steeds jongere leeftijd in een burn-out. De nieuwe generatie wordt zo vaak geprikkeld met signalen van hoe perfect andermans leven wel lijkt op social media, dat je onbewust in een neerwaartse spiraal van het leven terecht komt.” Andy: “Door mijn job zijn mijn ogen op jonge leeftijd open gegaan en de oogkleppen die vele andere mensen op hebben staan, zijn afgevallen bij mij. Ik merk dat het iets is van nu, en waarschijnlijk voor altijd. Dat heeft Yara en mij aan het denken gezet. Zeker met een initiatief als Rode Neuzen zijn we in onze muzikale pen gekropen.” Yara: “Het nummer is er gekomen ten eerste om ons steentje bij te dragen aan de actie van Rode Neuzen. Maar wij willen ook ná de actie een warm gevoel aan de mensen meegeven. Want na de slotshow zijn de problemen uiteraard niet van de baan. Wij willen een signaal uitsturen dat we samen sterker staan, en vooral dat we er voor elkaar moeten zijn!” Andy & Yara willen met deze boodschap zo veel mogelijk mensen met problemen én hun omgeving bereiken. Wie hun boodschap voelt kan een duit in het zakje van Rode Neuzen doen.  Leuk wist-je-datje is dat Yara de dochter is van An Swartenbroekx.

U kan de YOUTUBE-video bekijken via: https://youtu.be/ZsKRUXZU4W8

Foto: Jo De Clercq

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.