Ook CoolKids hebben hun helden

Met bijna 50.000 YouTube-views voor hun debuutsingle ‘CoolKids’ en ook opvolger ‘Back To School’ die richting de 30.000 views gaat, kunnen de CoolKids van productiehuis Marmalade na een kleine 4 maanden mooie rapportcijfers voorleggen. Vlak voor de herfstvakantie lost de jongerengroep z’n nieuwe single ‘Helden’ en die beantwoordt helemaal aan het stilaan vertrouwde CoolKids-recept: Nederlandstalig, fris, aanstekelijk en boordevol positieve energie. In ‘Helden’ wordt niet enkel de loftrompet bovengehaald voor superhelden uit films en boeken, maar ook en vooral voor iedereen die het kwade in de wereld bestrijdt, en helpt waar mogelijk.

Clip in oude elektriciteitscentrale
Er circuleren al een tijdje onheilspellende berichten over nijpende energietekorten in ons land de komende maanden, maar een gebrek aan energie kan je de CoolKids alleszins niet verwijten. Ook in hun nieuwe single ‘Helden’ springen de vonken eraf, dus waar beter konden ze terecht voor de opnames van hun nieuwe clip, dan in een oude elektriciteitscentrale. De positieve energie die de CoolKids injecteerden in het verlaten pand in Schelle, straalt uit in de superleuke videoclip van ‘Helden’ en zal voor een warme gloed zorgen in de harten van iedereen die deze bekijkt.

Bekijk alvast de videoclip:
https://www.youtube.com/watch?v=N699OoeC34M

Fotobron: Marmalade

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.