De jonge Huizenjachtwolven

Van maandag 15 t.e.m. donderdag 18 oktober zijn de Huizenjagers terug te vinden in Vlaams-Brabant. Thomas, Yasmin en Jarne schuimen de gegeerde regio af en gaan op zoek naar droomwoningen voor de kandidaat-kopers. Wie mag deze week de trofee in de lucht steken?De eerste Huizenjager komt uit Leuven. Daar werkt de 26-jarige Thomas al vier jaar in het kantoor van zijn vader. Vertrouwen uitstralen is voor hem het belangrijkste als makelaar, maar deze jongeman gaat steevast voor de trofee. Zijn concurrent Yasmin is een jonge en erg gedreven dame en ze heeft sinds kort een eigen kantoor in Zemst. Warm, zakelijk en open zijn hier de trefwoorden. Voorlopig moet ze alles alleen doen, al houdt haar hondje Billie haar graag dagelijks gezelschap. Ook jong geweld Jarne mengt zich in de strijd. Hij werkt samen met de hele familie in het immokantoor in Leuven. Hij wil, over enkele jaren, samen met zijn vriendin het kantoor van mama en papa overnemen.
Aflevering 1 op maandag 15 oktober:
Veerle, Dirk en hun dochters zoeken een grote hoeve met vier slaapkamers en twee badkamers voor 650.000 euro. Ook de vleugelpiano moet een plekje krijgen én Dirk wil graag een polyvalente ruimte om feestjes te geven. Maar ze hebben ook paarden, dus ook een grote weide is een must.

Aflevering 2 op dinsdag 16 oktober:
Het koppel Zanne en Younes zoeken een eigen stek waar veel licht en ruimte is. Zanne is juwelenontwerpster en wil daarom graag een atelier aan huis. En omdat Younes veel in het buitenland werkt, moet de woning een snelle verbinding met de luchthaven hebben. Maar de makelaars moeten hun woning zorgvuldig uitkiezen want Zanne en Younes willen een uniek pand met karakter voor 400.000 euro.

Aflevering 3 op woensdag 17 oktober:

Kirsten en Michael zoeken een toffe, instapklare gezinswoning van 450.000 euro waar ze hun twee zoontjes kunnen grootbrengen. Er moeten drie slaapkamers en een bureauruimte zijn, maar ook een tuin voor de kippen en plaats voor een moestuin zijn een vereiste. Veel licht, charme en authentieke elementen zullen bepalen of het hun droomhuis kan worden.

Aflevering 4 op donderdag 18 oktober:
Nele en Kurt zoeken een groot, rustig gelegen en lichtrijk huis met zicht op de velden in regio Zemst voor 580.000 euro. Het huis moet instapklaar zijn en in de buurt van een station liggen. De Huizenjagers zullen vandaag hun beste beentje moeten voorzetten, want Nele en Kurt zijn immers al twee jaar op zoek.

Huizenjagers – Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.Foto: SBS Belgium

Geef een reactie