Acteurs zoeken nieuw theaterpand in Huizenjagers

In de nieuwe week van Huizenjagers – van 6 oktober t.e.m. 12 oktober – zetten de makelaars hun beste beentje voor in de Limburgse Kempen. En dat zal nodig zijn, want één van de opdrachten komt van de Vlaamse acteurs en zakenpartners Gunter Reniers en Yves Caspar. Het duo runt al zeven jaar theater De Roxy in Sint-Truiden en door het grote succes willen ze heel graag uitbreiden.

Alexandra is één van de makelaars die haar tanden hierin zal vastbijten. Alexandra zit nog niet zo lang in de sector, maar heeft haar plaats in het kantoor al meteen verdiend. Ze heeft de looks en de brains en vindt het belangrijk dat ze altijd zichzelf is, wie er ook voor haar staat. Alexandra krijgt concurrentie van de goedlachse en iets meer ervaren Kinga. Ze heeft een eigen zaak in Lummen en noemt zichzelf de ‘Immodokter’. Haar internationale ervaring is voor haar een extra troef. De derde huizenjager heet Cedric. Met zijn 22 jaar is hij de Benjamin van het kantoor in Heusden Zolder. Cedric is erg ambitieus en gaat voluit voor de winst. Winnen wil hij wel in stijl doen, want hij gaat nooit de deur uit voor hij piekfijn is uitgedost.

Aflevering 1 op maandag 8 oktober:

De eerste opdracht deze week komt van Aika en Didier, een koppel uit Mol. Ze zoeken een eerste eigen huis met drie slaapkamers en een kleine tuin voor 300.000 euro. Heel belangrijk voor hen is dat er geen inkijk van de buren is. De makelaars moeten ook zorgen voor een goede mix tussen modern en klassiek. Bovendien moet er voldoende plaats zijn voor al hun fietsen. Aika en Didier zijn al een hele poos op zoek.

Aflevering 2 op dinsdag 9 oktober:

De Huizenjagers moeten vandaag een droomwoning van 340.000 euro zoeken voor het jonge koppel Ines en Dylan. Ze wonen momenteel in Antwerpen, maar ze willen terug naar Limburg om dichter bij hun familie te wonen. Ze zijn gek op de pastorijstijl, al mag de woning wel niet nieuw zijn. Speciaal voor Dylan moet er ook een gamekamer zijn. Daarnaast is het heel belangrijk dat het huis niet in de buurt van een weide of boerderij ligt, aangezien Dylan erg allergisch is …

Aflevering 3 op woensdag 10 oktober:

De Vlaamse acteurs en zakenpartners Gunter Reniers en Yves Caspar zijn dus op zoek naar een mooi pand voor de uitbreiding van hun theater, maar dat wordt allesbehalve een gemakkelijke opdracht voor de makelaars. Er moet namelijk plaats zijn voor maar liefst 300 mensen, een podium, een backstageruimte, parkingplaatsen én een woonst. En daar hebben ze een budget van 800.000 euro voor over. De Huizenjagers hebben elk hun eigen creatieve oplossing gevonden: een leegstaande school, een 19de eeuwse hoeve en een oude cinemazaal. Wie kan Gunter en Yves het best overtuigen?

Aflevering 4 op donderdag 11 oktober:

De laatste opdracht komt van het koppel Julie en Wim en hun dochter Olivia. Ze zoeken een rustig gelegen huisje met veel licht en een leuke tuin om dieren te houden. Wim is erg groot en dus moet het huis voorzien zijn van hoge plafonds en deuren. Wie sleept er deze week de prijs in de wacht? En heeft één van de kandidaten een bod uitgebracht?

Huizenjagers – Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

Foto: VIER

Geef een reactie