Het verjaardagsgeschenk van DO, Mathieu en Guillaume

In 2008 begeleidde DO de (Trouba) broers Mathieu & Guillaume als jurylid en coach tijdens hun deelname aan de X -Factor België en stond daarmee aan de wieg van hun muzikale carrière. Ter ere van hun 10-jarig bestaan, dat groots gevierd werd met een concert op donderdag 4 oktober in den Arenberg, namen DO, Mathieu & Guillaume een speciale editie van het nummer ‘Degene die Gaat’ op (DO, Momentum 2016). Het liedje, geschreven door DO, Han Kooreneef en Joost Marsman beschrijft het verslindende gevoel van de laatste stap moeten nemen in een verbroken relatie; de deur achter je dichttrekken om niet meer terug te komen. Een mooi verjaardagsgeschenk dat de twee broers zichzelf gaven. En voor DO een blij weerzien met die charmante heren van weleer.

U kan de track downloaden via iTunes:
https://itunes.apple.com/album/id1437417919?ls=1&app=itunes

U kan de videoclip bekijken via:
https://www.youtube.com/watch?v=rbs9JknLlnQ

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.