Het internethuisje van Chloë Reweghs

Al sinds jaar en dag volg ik de wereld van de Missverkiezingen. En het mag gezegd en geschreven worden. In de loop der jaren is er enorm veel veranderd in de wereld van de beautyqueens. Vroeger had iedere kandidate een eigen website. Dankzij de opkomst van de sociale media verdween dit fenomeen als sneeuw voor de zon. Iedere jonge vrouw heeft anno 2018 immers haar eigen Facebook- en Instagrampagina. Bij de Miss België-finalisten is er toch ééntje die hierop een uitzondering maakt. De dekselse Chloë Reweghs uit het verre Limburg heeft alvast haar eigen internethuisje online geplaatst. Via: https://chloereweghs.weebly.com/chloeuml.html kom je meer over deze Limburgse boerendochter  te weten.

Foto: Jan Jacobs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.