Lisa-Marie: de kleine prinses van Lindsay

Vorig jaar werd Lindsay ’s  geluk compleet, toen ze mama werd van haar dochtertje ‘Lisa-Marie’. Op haar recente verzamel-cd ’10 Jaar Lindsay’ staan er vijf nieuwe liedjes. Twee daarvan hebben een sterke link met haar moederschap: ‘Een verlangen te groot’, waar Lindsay zingt over hoe lastig het was om zwanger te geraken en ‘Kleine prinses’. Die laatste is meteen ook de nieuwste single van Lindsay, met een tekst van collega Mieke: “’Kleine prinses’ gaat niet alleen over onze dochter, maar over het universele gevoel van blijdschap wanneer je mama wordt van een dochter of zoon. Maakt niet uit, het zijn allemaal prinsen en prinsessen, want we zien onze oogappels allemaal even graag. Mieke schreef een warme, herkenbare tekst. Met regisseur Benjamin L De Mulder nam ik twee weken geleden de videoclip op in het Aalsterse stadspark. We waren onder de indruk dat er zoveel mama’s tijd vrijmaakten om met hun kinderen mee te figureren. Voor mij én mijn fans is ‘Kleine prinses’ één van de mooiste liedjes die ik opnam, terug te vinden op mijn verzamelaar. Ik ben blij dat ik met dit liedje mijn jubileumjaar ’10 Jaar Lindsay’ afsluit.”

Dit najaar heeft Lindsay een drukke agenda. Tijdens de eindejaarsdagen trekt ze met Christoff mee op kersttournee door Vlaanderen.

Je kan de videoclip van Kleine Prinses bekijken via:
https://www.youtube.com/watch?v=AGsx4lEDlww

Je kan Kleine Prinses kopen via iTunes:
https://itunes.apple.com/be/album/kleine-prinses/1436582322?i=1436582324&app=music&ign-mpt=uo%3D4

Hoes: House of Entertainment

Geef een reactie