Edwin Evers schrijft nieuwste Jan Smit-single ‘Ik zie’

De populaire Nederlandse radiopresentator-drummer Edwin Evers is van vele markten thuis. Hij bracht in het verleden al eens een duet uit met Glennis Grace en toen hij van Jan Smit de vraag kreeg om een liedje te schrijven voor zijn concept-album ‘Met andere woorden’, twijfelde hij geen seconde. ‘Meestal schrijf ik de liedjes, maar deze keer heb ik de rollen omgekeerd. Edwin zag het zitten om iets te schrijven wat bij mij past en samen met mijn vriend-producer Thomas Tol, hebben we ‘Ik zie opgenomen’, een liedje dat dankzij de radio en mijn fans, de weg vindt naar het brede publiek.”

Met zijn nieuwe theatertournee ‘Jan Smit Live in Vlaanderen’ komt de populaire zanger volgend jaar naar Vlaanderen. Op 27 september staat Jan in Capitole Gent, op 4 oktober in Kursaal Oostende, op 25 oktober in het Hasseltse Ethias Theater en op 3 november 2019 in de Antwerpse Stadsschouwburg. Op www.ticketkopen.eu bestel je tickets voor deze concerten.

De nieuwe Jan Smit-single ‘Ik zie’ is verschenen op het Vosound-label en digitaal beschikbaar.

U kan de videoclip bekijken via:
https://www.youtube.com/watch?v=SPr0Tq-VKhg

Je kan de single digitaal aankopen op iTunes:
https://itunes.apple.com/be/album/ik-zie/1434819890?i=1434819893&app=music&ign-mpt=uo%3D4

Hoes: House of Entertainment

 

Geef een reactie