De familie Reweghs

Over Chloë Reweghs mag je zo veel schrijven als je wilt. Ze flikt het toch maar om op een authentieke manier promotie over zichzelf te voeren. Zo verkocht ze appeltjes voor de dorst, maakte ze promotie per fiets en schuwde ze haar landbouwersroots niet. Met de tractor in de hand komt men volgens Chloë doorheen het hele Limburgse land. En deze stijl levert haar een mooi resultaat op. Vrijdag raakte bekend dat ze doorstootte naar de Miss België-finale. En dat moest gevierd worden in familiale kring.  Broer Jesse , Zus Demi, haar papa en haar mama zakten naar de Willebroekse Carré af voor een leuke feestje. En dat leverde een mooi familiekiekje op. Op de vraag of haar broer en haar zus net zoals ook Chloë tractorvaardig zijn, knikte Chloë met een smile tot over haar oren instemmend ‘Ja’.

Foto: Miss Belgium.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.