De Mystique van Whitney

Vijf jaar na haar dood blijft de muziek van de bekende Amerikaanse zangeres Whitney Houston nog steeds een vaste waarde in on- en offline afspeellijsten alom. Ook voor de Antwerpse Tomorrowland-DJ, producer en muziekliefhebber Dieter Weyn, in de club- en festivalwandelgangen beter bekend als Mystique, behoren haar nummers tot de gouden Hall of Fame-selectie. “Ik ben altijd al een grote fan geweest van Whitney en de stempel die ze op de muziekgeschiedenis heeft gedrukt. Het feit dat ik nu als artiest de kans krijg om op deze manier een eerbetoon te mogen brengen aan haar, is gewoonweg out of this world!”, glundert hij.

“Een cover song maken voor één van de grootste muzikale iconen van de afgelopen decennia is heel speciaal. De lat ligt dan ook hoog, niet alleen voor mezelf, maar ook wat de verwachtingen van m’n fans betreft”, voegt Dieter er nog aan toe.

Vanaf 13 september zal de Whitney Houston remake van DJ Mystique beschikbaar zijn. Updates en info zijn te lezen op zijn socialemediakanalen.

Foto: CNR

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.