Het kwartet van Oost-Vlaanderen

Het deelnemersveld uit Oost-Vlaanderen is serieus gedecimeerd na de regionale finales van Miss België 2019. In De Panne kregen vier meisjes te horen dat ze door mogen naar de nationale préselectie. Julie Boone won het kroontje van Miss Oost-Vlaanderen. Naast haar staan Ranim Houissa als eerste eredame en Iris Mertens als tweede eredame op het podium. Shany Scheerlinck bleek de populairste te zijn bij het publiek. De samenvatting is kort en krachtig. De dames zijn nog met hun vieren. Kaarten kunnen ze alvast samen nog doen of ‘en groupe’ nog een gooi doen naar het Miss België-kroontje.

Foto: Miss Belgium.be

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.