De roze flamingo

De voorbije zomer was er ééntje om in te kaderen. Door de warme temperaturen zochten heel wat mensen de verfrissing van het water op. En dat zorgde voor heel wat kleur in de zwembaden. Daarbij dook heel vaak een roze flamingo op. Sommige danseressen zagen het wat anders. Zij ruilden de heat  van het zonnetje in voor het ‘koele’ water. Alleen zorgden ze voor een hip Instagramkarakter door de flamingo in te ruilen voor een joekel van een eend.

En toch … ontdekte ik bij een recent bezoek in Amsterdam een nieuwe trend. Alles moet kleiner en fijner in 2019. Beste mensen: maak u nu al klaar voor een bekerhouder in de vorm van een roze flamingo. Kwestie dat u bij een volgende warme zomer nog een gepast accessoire in huis heeft om iets lekker fris uit te drinken.  Tenslotte zijn het nét de details, die het verschil maken. Of denkt u daar anders over?

Foto: Bart Liekens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.