Rocco Granata 80

Vorige week nog mocht Rocco Granata 80 kaarsjes uitblazen op z’n verjaardagstaart en ook al besloot deze gevierde artiest enkele jaren geleden nog te stoppen met optreden, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Rocco dook eerder dit jaar weer de studio in en nam een aantal nieuwe songs op, waaronder z’n nieuwe single ‘Europa’. Voor de prachtige tekst van dit nummer zorgde niemand minder dan vriend Johan Verminnen, Rocco schreef uiteraard zelf de muziek. In ‘Europa’ bezingt Rocco de huidige vluchtelingenproblematiek vanuit z’n eigen ervaringen als kind met een Europees immigrantenverleden.

Op 21 september verschijnt er naar aanleiding van Rocco’s 80ste verjaardag een nieuw album in de handel, nieuwe songs en z’n grootste hits verzameld + als bonus een wel erg leuke verrassing. ‘Europa’ van Rocco Granata verschijnt op vrijdag 31 augustus a.s. als digitale download en via streaming. Het nummer zal uiteraard ook terug te vinden zijn op de tracklisting van het album ‘ROCCO 80’.

Foto: CNR Records

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.