Rocco Granata 80

Vorige week nog mocht Rocco Granata 80 kaarsjes uitblazen op z’n verjaardagstaart en ook al besloot deze gevierde artiest enkele jaren geleden nog te stoppen met optreden, het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Rocco dook eerder dit jaar weer de studio in en nam een aantal nieuwe songs op, waaronder z’n nieuwe single ‘Europa’. Voor de prachtige tekst van dit nummer zorgde niemand minder dan vriend Johan Verminnen, Rocco schreef uiteraard zelf de muziek. In ‘Europa’ bezingt Rocco de huidige vluchtelingenproblematiek vanuit z’n eigen ervaringen als kind met een Europees immigrantenverleden.

Op 21 september verschijnt er naar aanleiding van Rocco’s 80ste verjaardag een nieuw album in de handel, nieuwe songs en z’n grootste hits verzameld + als bonus een wel erg leuke verrassing. ‘Europa’ van Rocco Granata verschijnt op vrijdag 31 augustus a.s. als digitale download en via streaming. Het nummer zal uiteraard ook terug te vinden zijn op de tracklisting van het album ‘ROCCO 80’.

Foto: CNR Records

Geef een reactie