CATS debuteert in Brussel

De musicalklassieker CATS van Andrew Lloyd Webber komt in 2019 voor de allereerste keer naar Brussel. De Londense West End productie zal in België exclusief te zien zijn in Paleis 12 van 19 tot en met 24 maart 2019. Voor de gelegenheid wordt een gedeelte van Paleis 12 omgetoverd tot een prachtig musical theater.

Vandaag start de ticketverkoop voor de musicalklassieker CATS in ons land. De musical bezoekt de hoofdstad in verband met het 5-jarig bestaan van de Brusselse concertzaal Paleis 12. Ter gelegenheid hiervan zal een gedeelte van Paleis 12 worden omgetoverd tot een prachtig musical theater. Na een aantal bezoeken van de producent en de geluidsmensen van CATS was men het er unaniem over eens dat de akoestiek in de zaal bijzonder geschikt was.

In maart zullen dan ook de zeven CATS vrachtwagens boordevol met de techniek, het decor, de kostuums, pruiken en muziekinstrumenten voorrijden en zal in 2 dagen tijd alles in gereedheid worden gebracht voor een achttal onvergetelijke voorstellingen.

In het voorjaar van 2017 speelde de voorstelling in Antwerpen waar het de harten van de Belgische theaterbezoekers veroverde. Door het overdonderende succes (de nieuwe Koningin Elizabeth Zaal was drie weken uitverkocht!) werd besloten dat de productie ook Brussel aan zal doen.

Het bijzondere bezoek volgend voorjaar is een unieke kans voor CATS fans om de show in het Engels te beleven zonder helemaal naar Londen te hoeven reizen. Vanzelfsprekend wordt de voorstelling van Nederlandstalige en Franstalige boventitels voorzien zodat niemand iets van het verhaal hoeft te missen.

CATS neemt binnen de wereld van het live entertainment een bijzondere positie in. Als ooit langstlopende musical aan beide zijden van de oceaan en langstlopende touring show in de Verenigde Staten blijkt het een musical met een tijdloos en universeel appeal, die ook in België is uitgegroeid tot een echte publiekslieveling.

 

CATS loopt van 19 maart tot en met 24 maart 2019 in Paleis 12.

Tickets vanaf 24,95 euro.

Voor meer informatie www.catsmusical.be

Tickets zijn te koop vanaf 21 augustus via www.ticketmaster.be

Telefoonnummer Ticketmaster: 0900-40850 (50 cent/minuut)

Geef een reactie