Olivia Talaronek op zoek naar de ultieme glitter

Voor Olivia Talaronek, een Waaslandse schone met Poolse roots, worden het zenuwslopende dagen. Op 1 september stapt deze studente jeugdcriminologie het podium van Theater Elckerlyc op tijdens de grote Miss Fashion-finale. Olivia mag dan wel al de nodige hostessenjobs achter de rug hebben. Een Missverkiezing blijft voor haar nog onontgonnen gebied. En toch … heeft deze wereld haar altijd geboeid.  Samen met haar oma keek de piepjonge Olivia naar Miss Universe. Een waar familiemomentje in de stijl van het Eurovisiesongfestival. Alleen met een groter glitter & glamour-kantje.

Olivia droomt er al langer van om haar kansen in de Missenwereld te wagen. Alleen had ze het spreekwoordelijke duwtje in de rug nodig. Pas na een motiverend Instagramberichtje durfde ze de stap te zetten. En waarom ook niet? Heel haar jonge leven staat in het teken van glitters. Bling bling is best wel aan haar besteed. En toch heeft ze ook een ander kantje … In het dagelijkse leven studeert Olivia jeugdcriminologie. Ze is er van overtuigd dat elk jong kind een goede opvoeding nodig heeft. Eéntje waar ze later enorm veel aan kunnen hebben. Net daarom draagt ze met haar studiekeuze maar al te graag een steentje bij aan deze maatschappij. Het is immers niet allemaal bling bling dat blinkt, niet waar.

Foto: Olivier De Strycker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.