Ellis droomt van Nashville

Elke Taelman won in 2012 de “Muziekklas” bij Radio 2 en aansluitend brengt ze een aantal Vlaamse, succesvolle singles op de markt. In 2017 kiest ze voor haar nieuwe naam Ellis en  een totaal andere weg in showbizzland. Haar hart ligt immers bij de country-pop stijl. Ondertussen bracht ze “Bring Me Back” en “Heartache” op de markt.

De opvolger van “Heartache” is klaar! “Nashville Here I Come” is een vrolijk nummer en het geeft zin om te dansen!

“Nashville Here I Come” is geschreven door Jo Cassiers en Nathan Osmond. Jawel … Nathan is de neef van Mary en Donny Osmond. Hij bracht zijn jeugd door op de set van de Mary & Donny Osmond show waar hij zijn oom, tante en zijn vader aan het werk zag. Ondertussen is Nathan  een populaire singer-songwriter in het country milieu in de Verenigde Staten.

“Nashville Here I come”  is te downloaden via : https://itunes.apple.com/be/album/nashville-here-i-come-single/1418739569?l=nl

Geef een reactie