Ina Verbraeken: Van stoere voetbalmadam tot Miss Fashion-finaliste

De spanning stijgt zienderogen voor de Miss Fashion-finalisten. Ook voor Ina Verbraeken komt de finaledag van 1 september dichterbij.  En daarbij horen ook de steeds groter wordende portie zenuwen. Deze studente pedagogie (van het kind) is aan haar tweede verkiezing toe. Nadat ze eerder een regionale wedstrijd betwistte, leek het haar wel leuk om een keer haar kansen te verdedigen in een nationaal concours. En dat bevalt haar zienderogen. Haar zelfvertrouwen stijgt. Daarnaast wordt de zin om haar weg in deze wereld te ontdekken/vinden steeds groter. Voor de lens van een fotograaf staan werd een pak leuker. Zeker omdat Ina telkens weer een nieuw beeld van zichzelf ontdekt.

Een kinderdroom zou  je Ina’s Missenparcours niet noemen. Als jong meisje was ze eerder een stoere ‘voetbalmadam’, die regelmatig met haar broer op stap ging. De liefde voor het voetbal is al die jaren gebleven. Maar de drive om zichzelf op een podium te tonen werd ook net iets groter. 1 september staat nu al in het rood aangeduid. Theater Elckerlyc zal nu al te klein zijn voor Ina’s ‘goesting’ om zich te tonen.

Foto: Maxim Meul

 

Geef een reactie