SVE laat van zich horen

SVE oftewel Sarah Van Elst timmert al een heel poosje aan haar muzikale carrière. Na een fraaie notering bij Miss België nam ze deel aan The Voice Frankrijk. Daar sneuvelde ze tijdens de battles. Nadien kreeg deze pittige dame de kans om deel te nemen aan de musical La Légende du ROi Arthur. Daar trad ze een weekend op in Paleis 12. Tijdens de opnames van een Franse tv-realityshow mocht ze haar eigen single opnemen. Dat werd Elevate. In Frankrijk stootte ze door tot de top 10 qua itunes en in België op plek 34 zonder enige vorm van reclame. Maar de ambities van Sarah zijn eindeloos. Ze droomt er van om haar weg in de muziekwereld te vinden. Zowel in Frankrijk als in België.

Daarbij kan u haar helpen door de track Elevate te downloaden via:
https://itunes.apple.com/be/album/elevate/1390684355?i=1390684737&app=itunes

Foto: Emeraud Records

 

 

 

Geef een reactie