De bucketlist van Kara Verfaillie

Op 1 september is het tijd voor de grote Miss Fashion-finale in Theater Elckerlyc. Eén van de bevallige dames, die een gooi doet naar het felbegeerde kroontje, is studente communicatie Kara Verfaillie. Deze bijna 20-jarige schone uit Wevelgem droomde er al langer van om de stap in de richting van een Missverkiezing te zetten. Het stond al langer op haar bucketlist genoteerd. Alleen wist ze niet goed van welk hout pijlen maken. Uiteindelijk viel de keuze op Miss Fashion, een wedstrijd georganiseerd door mensen uit haar buurt.

Over haar toekomstbeeld is Kara klaar en duidelijk. Ze zou graag haar weg vinden in het mediawereldje. In haar vrije tijd is ze fanatiek bezig met mode. Het zint haar wel om ooit voor een vrouwenblad te werken. Een modellenjob ziet ze wel zitten. Maar naar haar gevoel is ze iets te klein om model te zijn. Een stylistendroom heeft Kara wel. Ze is heel graag bezig met mensen een correcte combinatie qua kledij aan te meten. Wanneer ik haar omschrijf als de Jani van Miss Fashion, moet ze stevig glimlachen. Deze eer is nog een beetje te hoog gegrepen, aldus Kara.

Maar Kara’s dekselse bucketlist wordt alsmaar kleiner. Met een quad rijden en bungee jumpen heeft ze al achter de rug. Nu nog een fraai resultaat halen op 1 september. En haar zomermissie is nu reeds geslaagd.

Foto: Axelle Jamar

Geef een reactie