Oude liefde roest niet: Cynthia Reekmans naar het theater

Van een verrassing gesproken. Theater De Roxy uit Sint-Truiden pakt in het voorjaar van 2019 uit met Taxi Taxi. En daar hebben ze wel een heel bijzondere actrice voor op de affiche weten te strikken. De Limburgse presentatrice Cynthia Reekmans zal vanaf 10 mei 2019 op het podium staan naast Gunter Reniers en Hilde Gijsbrechts. Onder het motto: ‘O jee, ga ik dit echt doen’ en met de veelzeggende #oudepassie kondigde Cynthia dit nieuwtje aan via de sociale media.

Foto: Theater De Roxy

 

Een gedachte over “Oude liefde roest niet: Cynthia Reekmans naar het theater

  1. Dag Bart, bedankt voor je melding over TAXI TAXI. Nu vrijdag 10/5 gaan we in première. Hoe bezorg ik je een persbericht en enkele foto’s ?
    Vriendelijke groeten,

    Gunter Reniers
    Roxy Theaterproducties

Geef een reactie