Welcome Giant Sanders!

Dan toch een nieuw naam bij de Telenet Giants Antwerp. Aangezien Jason Clark naar een grotere competitie trekt (zijn nieuwe club wil dit zelf eerst bekend maken) moesten coach Roel Moors en sportief manager Leo De Rycke op zoek naar een vervanger.

Die hebben ze gevonden in de 23-jarige Victor Sanders, een rookie van de Idaho Vandals, met wie Jason in de NCAA Big Sky division speelde. Victor is een combo guard met lengte (1m96) die ons in de backcourt extra opties moet geven. In zijn laatste 2 seizoenen bij Idaho scoorde hij gemiddeld 20 punten (3pts 41%), gaf hij 3.3 assists en nam hij 3.4 rebounds. In beide seizoen werd hij verkozen tot All First en Second Big Sky Team.

Victor heeft een 2 jarig contract met opties getekend. Welcome Giant Sanders!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.