Camille Cappelle versus Dr. Phil

Zo stilaan begint Camille Cappelle de prijs voor de originaliteit in Miss België-land te bemachtigen. Deze schone uit West-Vlaanderen veroverde al de harten tijdens de Nationale Missendag met haar voorliefde voor een boormachine en haar potje nagellak. Nu laat ze weer van zich spreken. Zo postte ze op de sociale media de foto van een hondstrouwe fan, die ze op de avondmarkt van Koksijde tegen het lijf liep. En het begrip hondstrouwe fan mag men in het geval van Camille wel heel letterlijk nemen. Phil, de Bordeauxhond van enkele van haar vrienden wou maar al te graag met Camille op de foto. En dat Phil een ware ijdeltuit is, bleek uit het beeldje dat op de sociale media rondgaat. Het blijkt nogmaals dat Phil heel graag diep in de ogen van de fotograaf wou kijken. Zoals het een ware Dr. Phil beaamt. Beste Phil, ik adviseer je toch maar op diep in de ogen van Camille kijken. Het zal niet lang duren vooraleer ze bezwijkt voor je charme.

Foto: Collectie Camille Cappelle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.